11. kolo ČFL B: FK Jablonec „B“ – TJ Sokol Živanice 2:1 (0:0)

11.10.2021 12:57

FK Jablonec „B“ – TJ Sokol Živanice 2:1 (0:0)

JABLONEC „B“: Vajner – Diviš, Vošahlík, Břenek, Smejkal (90. Kinčl) – Vaníček (54. Werani), Rozkovec, Munzar, Haitl, Daníček, Torfiq (90+1. Svrček).

ŽIVANICE: Frydrych – Buriánek, Spěvák, Václavek, F. Pánek (81. Gašpar) – Kopecký, Langr, Staňek (77. Knespl), Nikodem – Štěpánek (71. Pánek D.), Kakrda.

BRANKY: 59. Smejkal, 64. Torfiq – 46. Kopecký. ŽK: 0:2. ROZHODČÍ: Ježek. DIVÁCI: 150.

„Hráči Živanic hráli první poločas skvěle v obranné fázi. Těžko jsme se tam dostávali a naše hra po křídlech nebyla taková, jakou jsme si představovali. Měli jsme tam 100% šanci, bohužel chyběl klid v zakončení. Začátek druhého poločasu se Živanice dostaly do vedení, ale musím říct, že to naše kluky nakoplo k lepšímu výkonu. První branka padla po krásné akci, kdy to na zadní tyči skvěle zavřel Smejky. Druhý gól byl opět prací celého týmu, kde se nám povedlo Živanice zavřít centry ve vápně a následně hlavou to uklidil Torfiq. Mrzí mě, že jsme nedokázali přidat 3 branku a utkání uklidnit. Kluky musím pochválit, zatím za průběh sezóny si zaslouží být v tabulce nahoře, ale soutěž je dlouhá a je potřeba neusnout na vavřínech,“ uvedl po utkání asistent trenéra domácích Tomáš Čížek.