17. kolo ČFL B: SK Zápy - TJ Sokol Živanice 3:2 (2:1)

22.03.2022 17:43

SK Zápy – TJ Sokol Živanice 3:2 (2:1)

ZÁPY:  Hrubeš – Sváta, Duben, Růžek, Woitek, Jelínek (C), Koutenský (76. Velička), Kavalír (90. Zoubek), Matoušek (76. Janko), Petrlák (80. Putz), Kubů (90. Eliáš)

ŽIVANICE: Frydrych – Spěvák, Vobejda, Kakrda, Buriánek, Nikodem (73. Pánek D.), Štěpánek (79. Knespl), Polák, Václavek, Langr (C), Kopecký (46. Petrus)

BRANKY: 34. Duben (pen.), 42. Růžek, 56. Petrlák - 16. Kakrda, 90+2 Petrus (pen.). ŽK: 2:2. ROZHODČÍ: Tupý. DIVÁCI: 201.

Do utkání jsme vstoupili velice dobře a prvních 30 minut jsme byli jednoznačně lepším týmem. Poté jsme bohužel inkasovali z penalty a rohového kopu a do kabin šli za nepříznivého stavu. Druhý poločas začal opět naším náporem, ale po dvou zahozených šancích jsme opět inkasovali. V závěru už se nám podařilo jen snížit, a proto si neodvážíme žádný bod.

„Zápas v Zápech se mi nehodnotí dobře. Po jeho průběhu si myslím, že se jedna o ztrátu bodů. Bohužel, po naší první brance přišlo více našich chyb, které vyústily v tlak soupeře. I přesto že se spíše jednalo hlavně o standardní situace, tak nám bohužel dali dva góly. Ve druhé půlce jsme se snažili o vstřelení branky, ale naopak jsme obdrželi na 3:1. Domácí si to poté již více méně pohlídali a nám se v krátkém nastavení podařilo již jen korigovat. Už jsme zkrátka neměli prostor pro větší plánování zvratu. Nyní to musíme rychle hodit za hlavu a v sobotu bodovat za plný počet,“ řekl po utkání kapitán Sokola Sébastien Langr.