14. kolo Divize C: Sokol Jablonec nad Jizerou - TJ Sokol Živanice 0:4 (0:3)

11.11.2013 18:07

Sokol Jablonec nad Jizerou – TJ Sokol Živanice 0:4 (0:3)

ŽIVANICE: Vízek  – Novotný, Kabeláč, Malý, Ferčák (35. Hofman) - Krolop, Herzán, Buriánek, Krejčík (83. Hanč) – Klátil (85. Baldrych), Rydval (75. D. Černík). BRANKY: 6. a 17. Klátil, 40. Krolop, 53. Rydval. ROZHODČÍ: Novotný. ŽK: 1:1. DIVÁKŮ: 250.

Sokol si přijel do Jablonce spravit chuť a už samotný úvod zápasu mu vyšel na jedničku. Hosté byli fotbalovější a přehrávali domácí ve všech řadách. Hře Živanic nechyběla bojovnost a to vše přineslo své ovoce už v 6. minutě, kdy se po střele Herzána dostal vyražený balón ke Klátilovi a ten jednoduše zakončil – 0:1. I další branku vstřelil Martin Klátil, ale výraznou zásluhu o gól si připsal Krolop, jehož přesná přihrávka mezi domácí obránce našla adresáta a ten mohl zakončit bez větších problémů – 0:2. Domácí obrana nefungovala příliš dobře a Živaničtí tak mohli i nadále zkoušet útočné kombinace. Pět minut před poločasem nezapomněl Klátil oplatit asistenci a v hlavičkovém souboji vybojoval míč pro Krolopa, který střelecky uzavřel první půli – 0:3.

Ve druhé půli se už prosadil pouze Rydval, který zužitkoval hrubou chybu domácího brankaře a uzavřel skóre zápasu - 0:4. Sokol si připsal důležité tři body z venku, složil reparát po domácím výbuchu s Brodem a v sobotu bude očekávat nelehkého soupeře, na kterého nemá ty nejlepší vzpomínky – Pěnčín/Turnov (3. místo, 26 b, 8-2-4), utkání začíná už ve 13:30.    (JŠ)