3. kolo Krajského přeboru: Živanice - Polička 4:0

24.08.2010 11:55

Sokol Živanice – SK Masokombinát Polička 4:0 (2:0).

ŽIVANICE: V. Černík – Hrmo, Ferčák, Vrážel, Moravec – Balog (73. Trupl), Jedlička, Gorol, Michal (76. Hanovec) – Čech (46. Merganc), J. Černík. POLIČKA: Dobeš – Jílek (63. Škoda), Pavliš, Stejskal. L. Král – Opina, T. Švec, O. Petr, Navrátil (79. Mužík) – J. Petr, Adamča (53. Rattanong). Branky: 14. Ferčák, 45. Gorol 62. a 72. Balog.

V azylu e Stolanech domácí od počátku udávali tempo zápasu. „Domácí“ šli do vedení ve 14. minutě po trestném kopu Ferčáka.

„Vstřelený gól mužstvo uklidnil a hrálo se podle našit not,“ pochvaloval si trenér Jaroslav Kratochvíl. V závěru první půle trefil parádní střelou do šibenice Gorol a živaničtí fandové, kteří dorazili klubovým autobusem do Stolan, byli spokojeni. Hosté se dostali do jediné vážnější akce. Po přestávce však přišly velké chvíle pro Baloga.
„První gól vstřelil po centru v prostoru u zadní tyče a druhý po chytrém lobu, na který gólman Dobeš nemohl reagovat. Vstřelili jsme tři nádherné góly. Soupeř nás ohrožoval jen ze standardek. Oceňuji, že potřetí za sebou jsme neinkasovali gól. Pochvala pro Baloga, Jedličku a Gorola.“