Příprava na divizi v plném proudu, Živanice čeká v poháru Čáslav!

25.07.2016 09:13

V kádru loni druhého týmu Divize C přibyl David Norek, který již na východě Čech působil, když hrál za druholigový FK Pardubice, z hostování v Českých Budějovicích se vrátil Milan Ujec, který si ale poranil kotník. V kádru trenéra Milana Ujce již nebude působit trojlístek Radek Čihař, Martin Tulach (oba Kratonohy) a Liviu Mocanu (Třemošnice). Na postu asistenta střídá Jaroslava Kratochvíla Ondřej Herzán coby hrající asistent trenéra.

Příprava: Sokol Živanice – FC Hradec Králové U19 3:0 (2:0)

Branky: 17. Gorol, 28. O. Ujec, 53. Herzán.

ŽIVANICE: Volšík - Buriánek, Novák, Ferčák, Motyčka - Polák, Gorol, Herzán, Norek - Petrus, O. Ujec (Sůra, Hundák, Janecký, Kakrda, Mayer, Trupl).

Po prvním přátelském utkání, kdy herně i výsledkově Živanice přejely hradeckou juniorku 4:0 (Gorol z pen., M. Ujec, Hundák, T. Kakrda) si na slovanský pažit pozvali i hradecký dorost. Sobotní duel byl herně vyrovnaný, první se prosadil z trestného kopu Gorol, hosté poté nastřelili břevno. Po půlhodině hry šel míč po ose Herzán - Petrus a O. Ujec ho uklidil do sítě. Poslední branku pak zaznamenal střelou z otočky Herzán.

Hráče Živanic nyní čeká pohárový duel 1. kola MOL Cupu s FK Čáslav, který přešel přes SK Vysoké Mýto (1:0). Utkání se hraje tuto sobotu od 18 hodin v Čáslavi.

uvedel v pondělí 25.7.2016 Týdeník Pernštejn