Příprava na nadcházející sezonu je v plném proudu

10.07.2014 18:15

TJ Sokol Živanice včera zahájil přípravu na divizní ročník 2014/2015. Sokol bude zatím trénovat zejména v Pardubicích, neboť hřiště v Živanicích je nyní připravováno na nový soutěžní ročník. Tréninkové dávky pak budou doplněny o tradiční přátelská utkání zejména s regionálními soupeři. Už nyní jsou dohodnuta první dvě utkání. Již tuto sobotu 12. 7. 2014 nastoupí Sokol od 17:30 k "přáteláku" ve Vysokém Mýtě, kam odešel Lukáš Mach (ten se již za Mýto trefil v utkání proti Hradci Králové U21). O týden později tedy 19. 7. 2014 zajede Sokol k přátelskému utkání do Kutné Hory.

Poté bude následovat 1. kolo Poháru České pošty, v jehož rámci se v sobotu 26. 7. 2014 TJ Sokol Živanice střetne s ambiciózním divizním nováčkšm FK Českou Třebovou (vítěz tohoto utkání se 13. 8. 2014 střetne s vítězem duelu Vysoké Mýto - Letohrad). Další průběh herní přípravy bude upřesněn.

Již nyní je jasné, že živanickou kabinu opustil Radim Ottmar, který se vrací do Hradce Králové, Lukáš Mach (Vysoké Mýto) a David Hamák. Do přípravy TJ Sokola Živanice se však již zařadila řada nových hráču včetně jednoho navrátilce. Jména zatím prozrazovat nebudeme, ale není tajemstvím, že se jedná o fotbalisty z FK Pardubice, FK Hradce Králové nebo Chrudimi. Další novinkou v nové sezoně bude bližší spolupráce Sokola Živanice a FC Hlinska. O dalších novinkách se dočtete na našich stránkách.