První poločas koncert! Sokol přivezl jednoznačnou výhru z hřiště nováčka!

03.10.2016 09:59

FC Přední Kopanina - TJ Sokol Živanice 1:5 (0:4)

ŽIVANICE: Volšík - Buriánek (85. Trupl), Novák, Ferčák, Motyčka (56. Norek) - Kakrda (77. Hundák), Herzán, Gorol, Polák (60. Janecký) - M. Ujec (69. O. Ujec), Petrus.

BRANKY: 47. Průša - 15., 35. a 38. Petrus, 16. M. Ujec, 79. Herzán. ROZHODČÍ: Vrchota. ŽK: 3:0. DIVÁKŮ: 100.

Hosté byli herně lepší už od samého začátku utkání. Po čtvrt hodině vyjádřili územní převahu vedením o dva góly, když se trefili Petrus s Milanem Ujcem. Když pak během tří minut mezi 35. a 38. minutou dokonal Petrus svůj hattrick a navýšil vedení Živanic na 4:0, bylo po zápase. Od druhého poločasu hosté pochopitelně zvolnili, a tak domácí hned vystrčili růžky a skórovali. Deset minut před koncem dal ale výsledku definitivní podobu Ondřej Herzán.

„Utkání pro nás nebylo jednoduché už tím, že naše kombinační hra vázla na hrbolatém trávníku. Přesto se prvních patnáct minut domácí vůbec nedostali za půlku. Výsledek mohl být vyšší, kdyby Janecký proměnil obě své tutovky,“ nechal se po utkání slyšet vedoucí týmu Živanic Richard Polák.

uvedl o utkání Týdeník Pernštejn

Další pozápasové ohlasy:

„První půle se nám vydařila, hráli jsme uvolněně a v klidu. Pravda, soupeř nám některé akce ulehčil zmatky ve své obraně. Škoda že jsme ve druhé části ztratili úplnou koncentraci a přestali jsme hrát to, co jsme si před utkáním řekli,“ hodnotil po utkání živanický stoper Michal Ferčák.

„Oranjes předvedli na Kopanině vynikající fotbal a potvrdili, že aktuálně patří k tomu nejlepšímu, co tato soutěž může nabídnout. Celkově 1:5, Živanice mohou seriózně uvažovat o postupu do ČFL, Kopanina bída,“ uvedl sportovně soupeř na svém webu.