Radek Vrážel hodnotil pro Deník zápas s Chrudimí

12.04.2013 13:40

Radek Vrážel, asistent trenéra Živanic: „Utkání bylo ovlivněno výborným vstupem hostujícího týmu. Na začátku jsme dostali dvě rychlé branky po individuálních chybách v obraně  a gólmana. A ve 20. minutě jsme si opět dali gól skoro sami. Po kiksu ve středu hřiště se lacino dostal k míči Jarosz a jeho nevýraznou střelu z velké dálky si náš brankař srazil do sítě. Poté se dlouho hrálo ve středu hřiště. Krátce před poločasem  jsme po faulu na J. Černíka korigovali Ferčákem po trestném kopu z dvaceti metrů.
V kabině jsme si pěkně všechno vyříkali od plic a do druhé půle jsme nastoupili jako jiné mužstvo. Tedy s bojovností a odhodláním  obrátit výsledek. A na naší hře to bylo znát. Dvě šance J. Černíka, tyč Michala  po gólu volaly hlasitě. Bohužel jsme míč do sítě nedostali. Pravidlo nedáš – dostaneš platilo po rohu ve 74. minutě. Po další chybě brankáře úplně volný Havránek zvýšil na 4:1 pro Chrudim. Poté se již zápas dohrával. Tři minuty před koncem jsme sice dali gól, který nebyl uznán kvůli ofsajdovému postavení.
Musím poblahopřát soupeři ke třem bodům. Téměř po celý zápas byl fotbalovější i rychlejší. Vesměs se jedná o mladé hráče, kteří trénují s chrudimským áčkem. V jejich dresu nastoupil například i Vácha a ti kluci už mají na svém kontě i starty ve třetí lize. Tyto zkušenosti se musí na hřišti projevit. Z naší strany mohu kluky pochválit  jen za konec prvního poločasu a za celý druhý. To jsme se díky  bojovností a nasazení hostům vyrovnali a v některých  fázích jsme byli lepším týmem. Pevně doufám, že nás výkon po změně stran nakopne do dalších bojů."

zdroj naleznete zde