Sokol o víkendu změřil síly s MFK Chrudim a pardubickými mladíky

26.01.2015 18:44

PARDUBICE - Dva přípravné zápasy ve dvou dnech mají za sebou divizní fotbalisté Živanic. Na hřišti třetiligové Chrudimi se střelecky neprosadili. V neděli nastoupili proti dorostu FK Pardubice na ohrazenické umělé trávě, kde je poslal v úvodu do vedení Kořínek. Za  dorostence vyrovnal ve druhém poločase Bulušek. 

MFK Chrudim - TJ Sokol Živanice 4:0 (2:0).

ŽIVANICE: Volšík (46. Knobloch) - Buriánek, Mocanu, Pavlásek, Novotný - Kakrda, Gorol, Polák, Janecký - Herzán - J. Černík (Virt).

FK Pardubice U19 - TJ Sokol Živanice 1:1 (0:1).

FK PARDUBICE U19: Hrnčíř (70. Šmíd) - Řehák, Matějka, Koblížek, F. Pánek - Bydžovský, Kovář, D. Pánek, Uhlíř - Formáček, Huf (Molek, Staněk, Bulušek, Stránský, Málek, Jedlička, Valenta).

ŽIVANICE: Knobloch (46. Volšík) - Buriánek, Novák, Pavlásek, Novotný (60. D. Černík) -

Kakrda, Gorol, Polák, Janecký (60. Virt) - Kulič, Kořínek (46. J. Černík).

BRANKY: 75. Bulušek - 6. Kořínek.

Živanice nastoupily poprvé v sestavě s bývalým ligovým hráčem Markem Kuličem. Na začátku zápasu však skóroval jiný útočník – po zaváhání pardubické defenzívy se prosadil rychlonohý Kořínek. Jinak byl první poločas herně vyrovnaný. Po změně stran ale začaly Živanickým ubývat síly a pardubičtí dorostenci měli častěji míč na kopačkách. Ze svých šancí využili jedinou, a to v 75. minutě zásluhou Buluška.

Příští utkání: FK Mladá Boleslav dorost - TJ Sokol Živanice (sobota 31. ledna v 11.00, UMT Mladá Boleslav)

převzato z webu Týdeníku Pernštejn