Suchdol zaskočil i hráče Živanic, napsal Týdeník Pernštejn

26.10.2015 14:47

TJ Sokol Družba Suchdol - TJ Sokol Živanice 5:1 (2:0)

ŽIVANICE: Čihař - Buriánek, Novák, Ferčák (62. Tulach), Novotný - Sůra (80. Mayer), Herzán, Gorol, Hundák - O. Ujec, Kakrda (58. Hlouš). 

BRANKY: 42. Biško, 45. Dastych, 50. Michálek, 53. Růžička, 61. Kacafírek - 72. Gorol. ROZHODČÍ: Starý. ŽK: 4:1. DIVÁKŮ: 160.

SUCHDOL - Fotbalisté Živanic prohráli podruhé v řadě na hřišti soupeře. O jejich nejvyšší prohru v sezoně se postaral divizní nováček, který vstřelil pět branek. Tuto sobotu se v Živanicích představí Litol.

Domácí hráči, povzbuzeni výhrou v derby na hřišti Kutné Hory v minulém kole, předvedli bojovný výkon a větší vůli po vítězství. Byli to ovšem hosté, kteří mohli jít do vedení. Ve 23. minutě zakončil Gorol vedle, o deset minut později pak domácí brankář Kubát na poslední chvíli vytáhl střelu Herzána. V závěru první půle pak domácí vstřelili dva rozhodující góly. Nejprve se prosadil hlavou Biško a následně uklidil Dastych do sítě odražený míč. Výbornou produktivitu potvrdil Suchdol i po přestávce. V 50. minutě Michálek vyslal dalekonosnou střelu do šibenice, krátce po něm se po rohu opřel z voleje přesně do míče i Růžička. Když potom živanický Kakrda v samostatném úniku neuspěl, přidal Kacafírek hlavou pátý zásah domácího týmu. Za Živanice korigoval Gorol z přímého kopu až v 72. minutě. Blízko ke gólu měl i Hundák, který v závěru sám proti brankářovi neuspěl. 

...uvedl o utkání Týdeník Pernštejn