Verdikty sudích vyvolaly emoce, píše Týdeník Pernštejn o utkání s Olympií

23.05.2016 09:42

TJ Sokol Živanice - Olympia 1:3 (0:3)

ŽIVANICE: Volšík - Sůra, Novák, Ferčák, Motyčka - Herzán, Gorol, Janecký (76.  Novotný), Polák (85. Trupl) - Ujec (68. Hundák), Kakrda (85. Mayer).

BRANKY: 51. Kakrda - 6. Klapka, 14. a 44. Korba. ROZHODČÍ: Duchoň. ŽK: 4:4. ČK: 1:0 (27. Gorol). DIVÁKŮ: 273.

V sobotu 21. 5. 2016 zavítal do Živanic rival z Hradce Králové. Utkání prvního  druhým přineslo emotivní vypětí...

Hosté začali útočněji a už v 6. minutě vedli 1:0. Když o pár minut později zvýšili na 2:0, zdálo se být o osudu utkání rozhodnuto. „Před druhým gólem byl ze strany hostů jasný faul, když Korba loktem odstrčil našeho obránce. Verdikty rozhodčích vyvolaly obrovské emoce - bylo to z jejich strany až tragikomické. Nazval bych to naší popravou,“ nebral si po utkání servítky asistent trenéra Živanic Jaroslav Kratochvíl. Arbitr si nevšimnul ani jasného faulu na Kakrdu ve vápně v 16. minutě a když po půlhodině neudržel nervy na uzdě Gorol, hned ho poslal po druhé žluté pod sprchy. Velkou benevolenci však ukázal u Poděbradského, který si místy pletl fotbal s házenou a dohrál jen s jednou žlutou. Tvrdým direktem pro domácí byl gól do šatny.

Naopak síly do žil jim vlilo snížení a i v deseti hráli celý druhý poločas velmi dobře. Ovšem na vítězství to již nestačilo.

...tuto reportáž přinesl v pondělí 23. 5. 2016 Týdeník Pernštejn

 

TJ Sokol Živanice nebude toto "utkání" nijak komentovat.

Realizační tým a všichni hráči Sokola Živanice děkují příznivcům za podporu!