Živanice - Olympia: Pozápasové hodnocení trenérského dua Sokola Živanice

24.05.2016 10:30

Milan Ujec st., trenér TJ Sokol Živanice, hodnotil tuto smutnou podívanou pro Pardubický deník následovně: „Stejně jako na podzim, tak i v tomto zápase nám rozhodčí předvedli, kdo vládne českému fotbalu. Jejich arogance, posměšné úšklebky a především předvedený výkon degraduje veškerou trenérskou práci. Do zápasu jsme šli s odhodláním zvítězit, leč již v 6. minutě po neodpískaném faulu na našeho hráče a následně vymyšlené standardní situaci se hosté ujali vedení. Druhý gól z rohu po faulu viděli snad i zaměstnanci v přilehlém zemědělském družstvu. Následovalo vyloučení našeho hráče a další gól z ofsajdové pozice. A to je jen zlomek toho, co se na hřišti v prvním poločase dělo. I přesto jsme se snažili hrát fotbal a do slibných příležitostí jsme se párkrát dostali. Do druhé půle jsme šli s odhodláním předvést slušné divácké atmosféře, že i v deseti se dá s tímto soupeřem hrát. Snad to diváci ocenili. Tento zápas musíme hodit za hlavu a soustředit se na zbývající tři kola, která máme před sebou."

Poprava Živanic za třicet minut

Hotová poprava Smiřický. Tato hláška z filmu Tankový prapor by se dala po víkendu převést na fotbalové trávníky ve znění: Hotová poprava Živanic…
Zdroj: https://pardubicky.denik.cz/fotbal_region/ujec-vykon-rozhodcich-ukazalo-se-kdo-vladne-ceskemu-fotbalu-20160524.htmlV utkání s Olympií Hradec Králové se ukázalo, jak velkou moc mají ve fotbale rozhodčí. Ryba v tomto sportu nesmrdí od hlavy ale od ligy!
„Byla to tragikomedie v přímém přenosu. Co si mohou dovolit rozhodčí ve čtvrté soutěži je vrchol. Z jejich strany to bylo něco šílené. Jakékoliv mužstvo, i z první ligy, by nemělo v sobotu šanci proti Olympii uspět. V první půli nás vůbec nenechali hrát. Všechny situace pískali proti nám. Hosté šli po teči ve zdi do vedení, při druhém gólu si pomohli faulem. Navíc Gorol tendenční řízení neunesl a dostal červenou. Za třicet minut nás popravili způsobem, který jsem za dobu, co se pohybuji po fotbalových trávnících, neviděl," kroutil hlavou pro Pardubický deník živanický asistent Jaroslav Kratochvíl.

...trenéři hovořili pro Pardubický deník, vydáno dne 24.5.2016 na webu PD