25. kolo ČFL B: BOHEMIANS „B“ - TJ Sokol Živanice 3:4 (2:2)

17.05.2022 18:29

BOHEMIANS Praha 1905 „B“ - TJ Sokol Živanice 3:4 (2:2)

BOHEMIANS „B“: Soukup - Kadlec A., Hůlka (46. Mareš), Kadlec M. - Lehovec, Mareček (61. Keita), Koutský (83. Dostál F.), Hašek - Vala D. (83. Vala P.), Nový - Marhoul (46. Ugwu).

ŽIVANICE: Frydrych - Buriánek, Spěvák, Vobejda, Polák - Kakrda, Langr, Kopecký (86. Knespl), Nikodem (54. Pánek) - Petrus, Štěpánek (76. Václavek).

BRANKY: 17. Lehovec, 21. a 77. Koutský - 32. a 41. Štěpánek, 59. Kopecký, 87. D. Pánek. ŽK: 2:0. ROZHODČÍ: Rouček - Kolátor, Trojan. DIVÁCI: 118. 

Zápas jako na houpačce byl k vidění v rámci minulého kola v areálu SK Čechie Uhříněves, kde své domácí zápasy odehrává rezerva Bohemians Praha 1905. Po devadesáti minutách litého boje nakonec body odvážely Živanice! Ty byly po většinu utkání lepším týmem a jejich úspěch je zasloužený, ač jim rezerva Klokanů odhodlaně vzdorovala.

Střelec vítězné branky, David Pánek, po zápase s rezervou Bohemky uvedl: "Do utkání jsme vstoupili aktivně a vypracovali si několik gólových příležitostí, bohužel jsme ani jednu neproměnili, naopak soupeři vyšel dvakrát brejk, a tak šel do dvoubrankového vedení. Dál jsme ale pokračovali v naší aktivitě a do poločasu se nám podařilo vyrovnat,“ řekl o průběhu první půle záložník živanického Sokola.

„Na začátku druhého poločasu se nám povedlo zápas otočit, ale soupeř znovu dokázal odpovědět krásným gólem. V posledních minutách se nám podařilo skórovat z rozehrané standardní situace a zápas jsme tak naštěstí dovedli do vítězného konce. Z mého pohledu to byl to hodně náročný zápas, který se hrál ve velkém tempu. Padaly hezké góly, a tak myslím, že diváci museli být spokojení,"  hodnotil utkání spokojený střelec čtvrté a rozhodující živanické branky.