2. kolo ČFL: TJ Sokol Živanice - SK Zápy 1:1 - pen. 5:3

20.08.2019 19:13

TJ Sokol Živanice - SK Zápy 1:1 - pen. 5:3

ŽIVANICE: Frydrych – Buriánek, Herzán, Polák, Motyčka – D. Pánek (85. F. Pánek), Lang, Gorol, Nikodem – Petrus, Štěpánek (78. Gašpar).

BRANKY: 54. D. Pánek – 26. P. Hašek (pen.). ROZHODČÍ: Szikszay. ŽK: 4:2. DIVÁCI: 180. POLOČAS: 0:1. 

Pro web fotbalunas.cz hodnotil utkání David Petrus, hráč Sokola Živanice: "Jak jsem předpokládal, byl to těžký zápas. Stejně jako v předchozím utkání jsme museli dotahovat. Tentokrát se nám povedlo jenom vyrovnat, i když si myslím, že vyložených šancí jsme měli dost na to, abychom vyhráli v devadesáti minutách, Jednou jsme nastřelili i tyč, takže si myslím, že ten bod navíc v penaltách jsme si zasloužili."

Pro web fotbalunas.cz hodnotil utkání Miroslav Doležal, trenér SK Zápy: "Utkání v Živanicích bylo z našeho pohledu těžké, první venkovní. Živanice hrají dlouho pospolu, mají konsolidovaný tým plný fotbalistů. Měli nacvičené standardní situace, na které jsme se připravovali, ale z jedné jsme v druhém poločase inkasovali laciný gól. Pro nás je bod dobrý. Penalty jsme opět prohráli. Myslím, že bod bude postupem času platný, protože v Živanicích se vyhrávat nebude. Za mě celkově spokojenost."