Výběrové řízení na provozovatele restaurace U Sokola v Živanicích

30.06.2019 11:41

Rádi bychom Vás informovali, že T.J. Sokol Živanice vyhlašuje veřejné výběrové řízení na provozovatele restaurace U Sokola v Živanicích, která se nachází ve sportovním areálu Sokola s možností pořádání různých kulturních a společenských akcí).

Termín pro přihlášení se do výběrové řízení je nejpozději do 7. července 2019 na email tjsokolzivanice@gmail.com, kde zájemci zašlou své krátké představení, nabízenou cenu pronájmu a stručné představení uvažovaných aktivit. Součástí by měla být i informace o tom, zda zájemce má praxi s provozováním a vedením restauračního zařízení, případně na jaké pozici pracoval vč. názvu restaurace. Provozovatel restaurace bude mj. povinen zabezpečit v době domácích zápasů ČFL po dohodě s fotbalovým oddílem občerstvení pro diváky i večeře pro hráče a funkcionáře.

V termínu do ukončení evidence zájemců je možné se domluvit se starostou jednoty Pavlem Uhlířem telefonicky (+420775105510) nebo na emailu (tjsokolzivanice@gmail.com) na prohlídce daných prostor včetně konzultace a získání dalších podrobnějších informací potřebných pro podání základní nabídky.

Po uzavření výběrového řízení budou přihlášení uchazeči osloveni telefonicky, e-mailem či SMS s informací o termínu, kdy se uskuteční osobní prezentace záměru zájemce a uvažovaných aktivit v souvislosti s provozováním restaurace U Sokola se všemi členy výboru T.J. Sokola Živanice, kteří na základě daných prezentací vyberou provozovatele restaurace.

Posuzovanými kritérii budou nabídnutá cena a uvažované záměry spojené s provozováním restaurace U Sokola v koordinaci s činností T.J. Sokola Živanice.