17. kolo 1.A třídy: Živanice - St. Hradiště 2:0 (0:0)

16.04.2012 17:43

TJ Sokol Živanice – Staré Hradiště 2:0 (0:0)

ŽIVANICE: Hlouš – Petr,  Trupl,  Ferčák,  Kačírek – Podlipný, Mocanu, Strnad, Petrlík (70. Chocholouš) – Pecivál, Malý. ST. HRADIŠTĚ: Kamitz – Kostka, J. Pitterle, Hejhal, Tamchyna (83. Smutný), Deutsch (83. T. Pitterle), Lexman (65. Hudec), Urbanec – Hýsek, Tesner, Vykoukal (65. Götz). BRANKY: 54. Podlipný, 81. Pecivál. DIVÁCI: 60. ŽK: 1:2.

První půle nepřinesla mnoho zajímavých okamžiků, výjimkou byla šance domácích v 17. minutě, kdy Pecivál rozehrával standardku a Malý ji hlavou šikovně prodloužil, bohužel těsně nad Kamitzovu bránu. Za hosty se o zpestření postarali Tester a Luxman, když první jmenovaný ve 23. minutě hlavičkoval mimo a slibnou šanci Hradiště spálil druhý jmenovaný, který po přímém kopu Deutsche trefil nohy padajícího Radka Hlouše.

Ve druhém poločase přidali domácí na důrazu i přesnosti a hra se výrazně zlepšila. Po sérii jejich rohů otevřel skóre hlavou Podlipný, kterému gól připravil Pecivál. Spolupráce těchto dvou hráčů přinesla i závěrečné rozuzlení, když v 81. minutě využil odkryté obrany soupeře Podlipný, přelstil tři hráče včetně brankáře a předložil Peciválovi, který musel klidit míč do prázdné brány.