2. kolo 1.A třídy: Živanice - Letohrad "B" 2:2 (0:1)

22.08.2011 17:06

TJ SOKOL Živanice – FK OEZ Letohrad "B" 2:2

ŽIVANICE: Hlouš – Kačírek, Ferčák, Malý, Trupl – Podlipný, Mocanu, Pecivál, Hačko (82. Petr) – Balog, Macháček BRANKY: 82. Podlipný, 91. Ferčák - 16. a 68. Matoušek

Na konci první čtvrthodiny domácí obrana váhala s odkopem a Matoušek ji vytrestal. Živanice ve snaze vyrovnat zatroubily do útoku, ovšem v 68. minutě inkasovaly po trestném kopu a hlavičce Matouška podruhé. Domácí ani za tohoto stavu nerezignovali. Do hry o body je vrátil trestňák Podlipného. Pak Macháček trefil pouze břevno. V nastavení vyrovnal po rohu hlavou Ferčák.
„Po vyrovnaném začátku se hosté po našem zaváhání ujali vedení. Potom jsme měli, až do konce poločasu herní převahu, ale bez efektu. Nepřesnosti v rozehrávce, nevyužití dalších šancí a nervozita však nevedly ke změně skóre ani po přestávce. Hosté podnikali rušivé protiútoky a po sporném faulu na hranici šestnáctky následoval přímý kop a druhý gól v naší síti. Změny v rozestavení hráčů a zvýšená bojovnost vedla k tlaku a snížení po trestném kopu Podlipného. V závěru jsme vyvinuli na soka drtivý tlak a Ferčák alespoň vyrovnal. Přesto je  remíza pro nás další nepříj emnou ztrátou. Pochvalu zaslouží celé mužstvo za bojovnost a snahu po zvrácení nepříznivého vývoje,“ řekl po zápasu trenér Živanic, Petr Rejman.