24. kolo 1.A třídy: Moravany - Živanice 2:1 (1:0)

04.06.2012 19:39

Sokol Moravany – TJ Sokol Živanice 2:1 (1:0)
MORAVANY: Skalický – Krpata, Kubík, Pulpán (46. A. Záleský), Hurta – Molek (90. Branda), Hynek (46. Zahrádka), Lukas, Erber – Veselý (90. Houžvíček), Kříž. ŽIVANICE: Hlouš –   Petrlík, Trupl, Ferčák, Kačírek – Podlipný, Mocanu, Strnad, Malý (46. Petr) – Vrážel, Klouda. BRANKY: 5. Erber, 76. Molek – 86. Vrážel. ROZHODČÍ: Řehák. ŽK: 4:1. DIVÁKŮ: 250.  

Lídra tabulky nakopl rychlý gól, když po Křížově rohu hlavičkoval přesně Erber. Na druhé straně se v podobné situaci ocitl Strnad, ovšem Skalický ho vychytal. Pak po dalším rohu trefil Erber hlavou břevno. V 76. minutě Molek přehodil šikovně gólmana. Živanice už jen snížily po úspěšném sole Vrážela.

Petr Rejman, trenér Živanic:„To, co připustil rozhodčí za hru to nebyl fotbal, ale španělská korida. Celý zápas se odehrál za hranicemi tvrdosti a slušnosti. Špatné a zcela nepatřičné rozhodování udělalo z utkání všechno možné, jenom ne důstojnou kulisu souboje mužstev hrajících na čele tabulky. Faktem je, že rozhodčí zápas výsledkově neovlivnil, protože chyboval na všechny možné strany. Zápas jednoznačně nezvládl, ale ani jedno mužstvo mu v tom nepomohlo. Kdyby se zápas hrál podle pravidel, tak by dohrávalo na každé straně osm hráčů. O výsledku rozhodl svým výkonem náš gólman, který tentokrát neměl svůj den."

článek byl převzat z webu Pardubického deníku.