3. kolo 1.A třídy: Přelouč - Živanice 5:0 (4:0)

29.08.2011 07:50

FK Přelouč – TJ SOKOL Živanice 5:0 (4:0)

PŘELOUČ: Konvalina – Váša, Dušek, Ulrych, Heřmánek – Novák, Janecký, Jezdinský, Pištora – Koch (71. Šmejda), Cichra (80. Slabý). ŽIVANICE: Hlouš – Ferčák, Malý, Kačrek Trupl – Petr, Podlipný, Mocanu, Klazar – Jelínek, Pecivál. BRANKY: 14. a 42. Janecký, 23. Heřmánek, 24. vlastní (Petr),  86. Slabý (z penalty). ŽK: 0:1. DIVÁKŮ: 180.

V sobotu dostal Sokol na hřišti Přelouče bůra a věrní fandové Živanic se nestačili divit. Na takové výsledky a předvedenou „hru“ totiž nejsou živaničtí příznivci z minulých let zvyklí.Trenér Rejman avizoval již před zápasem, že bude problém dát dohromady jedenáctku hráčů.  To se nakonec povedlo, avšak na lavičce seděl pouze Rosťa Macháček, který by měl problém nastoupit, neboť avizuje zranění.

V podprůměrném utkání nebylo příliš k vidění. Domácí sice zvítězili „přesvědčivě“ 5:0, avšak příliš šancí si nevypracovali, za to perfektně zužitkovali chyby hostí. Ve 14. minutě se po chybě Trupla dostal k míči exživanický Janecký a skóroval – 1:0. Na 2:0 zvyšoval Heřmánek, který snad ani nečekal, že jeho střela skončí za zády Radka Hlouše. Na tabuli svítila 24. minuta a zoufalost dosahovala vrcholu, když živanický mladík Petr vykouzlil výstavního vlastňáka. Po dalším zaváhání obrany Sokola zvýšil na 4:0 opět Janecký, kterého vysunul Koch. Druhý poločas přidala Přelouč pátý zářez, když pár minut před koncem proměnil penaltu za faul - sám poškozený – Slabý. Živanice po třech kolech 1.A třídy zůstávají jako jediný tým soutěže bez výhry a se dvěma body jim patří  poslední místo tabulky.  (JŠ)